Somon ars cu portocale cu migdale

Somonul portocaliu cu migdale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 4.51 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 340 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de file de somon dezosat, coajă de portocală, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Somon prăjit cu Pesto, ardei iute și migdale prăjite, Somon Ars Portocaliu Zesty, și Somon Prăjit Cu Sos De Portocale-Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu, amestecați migdalele până se rumenesc ușor, 1 până la 2 minute.
Clătiți fileurile de somon și uscați-le. Setați tigaia la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați somon, cu pielea în sus și gătiți până se rumenesc bine pe fund, 3 până la 5 minute. Întoarceți bucățile și gătiți până când sunt opace la exterior, dar încă ușor translucide în centrul celei mai groase părți (tăiate pentru a testa), 1 până la 3 minute, în funcție de grosimea peștelui, sau până când sunt opace, dar încă cu aspect umed în centru.
Transferați somonul, cu pielea în jos, pe farfurii sau pe un platou de servire; acoperiți pentru a vă încălzi.
Adăugați coaja de portocală, sucul și vinul în tigaie. Se fierbe până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 6 minute. Se amestecă cimbru.
Puneți sosul de portocale peste somon și presărați migdale prăjite.
Se adaugă sare după gust.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.