Somon afumat și prăjituri de Cod

Somon afumat și prăjituri de Cod
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 500 de calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,06 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Această rețetă este plăcută de 28 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ouă, arpagic, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Prăjituri de cartofi cu somon afumat, Prăjituri de cartofi cu somon afumat, și Prăjituri cu Quinoa cu somon afumat.

Instrucțiuni

1
Pierceți cartoful cu o furculiță peste tot, apoi puneți-l într-un cuptor cu microunde și gătiți timp de 2 minute. Întoarceți cartoful și gătiți încă 2 minute. Continuați acest proces până când cartoful este moale (cu majoritatea cartofilor roșii, acest lucru durează între 6 și 8 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartof RoșcatCartof Roșcat
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
2
Scoateți din cuptor și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se manipula, apoi îndepărtați ușor pielea cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Așezați cartoful într-un castron separat și amestecați cu o furculiță până când este moale și pufos. Fulgați somonul afumat în bucăți de mărimea mușcăturii și puneți-l în castron cu cartoful.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon AfumatSomon Afumat
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Puneți codul, frunzele de dafin și cimbru într-o tigaie medie și acoperiți cu apă. Aduceți apa la foc mic, apoi opriți focul și lăsați peștele să stea 10 minute. După 10 minute, scoateți ușor codul și puneți-l în castron cu somonul și cartoful. Aruncați apa și ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Folosind mâinile, aruncați ușor cartofii și peștele încercând să spargeți peștele cât mai puțin posibil, dar obținând un amestec destul de omogen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
6
Adăugați arpagicul și maioneza, apoi condimentați după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
7
Adăugați gălbenușurile de ou. Îndoiți doar până când amestecul se ține împreună, apoi formați amestecul în 8 prăjituri de dimensiuni uniforme. Puneți prăjiturile pe o farfurie și acoperiți cu folie de plastic. Se da la frigider cel putin 1 ora si pana peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
8
Odată ce prăjiturile s-au răcit, puneți oul bătut într-un castron și pesmetul în altul. Lucrând pe rând, înmuiați tortul în ou, întorcându-vă la strat, apoi în pesmet, întorcându-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Transferați pe o farfurie mare.
10
Încălziți 2 până la 3 linguri de ulei vegetal într-o tigaie mare antiaderentă sau din fontă la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Adăugați 4 prăjituri în tigaie și gătiți, învârtind tigaia ocazional, până se rumenesc, aproximativ 3 minute. Întoarceți tortul și continuați să gătiți până când a doua parte este aurie, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Se transferă pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și se condimentează cu sare. Păstrați cald în timp ce gătiți prăjiturile rămase, folosind ulei suplimentar, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
13
Serviți imediat cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista