Somon Afumat Înghețat Răspândit

Somon Afumat Înghețat Răspândit
Răspândirea somonului afumat înghețat ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 632 calorii, 36g de proteine, și 52G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3. Pentru $7.31 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână somon, cremă de brânză, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 72%. Încercați Somon Afumat Înghețat Răspândit, Somon Afumat Răspândit, și Somon Afumat Răspândit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă bine brânza cremă de pachet de 8 uncii, somonul și ceapa. Formați amestecul într-o minge. Frost cu brânză frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2
Se presară cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
3
Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore până la răcire.
4
Serviți cu biscuiți. A se păstra bine acoperit la frigider până la 2 săptămâni sau la congelator până la 4 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții3
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista