Somon Afumat-Salată De Sushi Cu Avocado

Somon Afumat-Salată De Sushi Cu Avocado
Salata de somon afumat-Avocado Sushi este un fără gluten, fără lactate și pescatarian garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,83 USD pe porție. O porție conține 308 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime. 70 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pastă de wasabi, orez sushi, lox de somon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Încercați Somon afumat și sushi cu avocado, Somon Afumat Avocado Sushi Roll, și [] Somon Afumat, Avocado & Orez Brun Sushi Bowl pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți 1 1/4 căni de apă și orezul până la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți 10 până la 15 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Transferați într-un castron mare, aruncând orezul cu bețișoare sau 2 furculițe pentru a se răci ușor. Adăugați treptat 1/4 cană de oțet la orez, aruncând constant. Acoperiți vasul cu un prosop umed; răciți orezul la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BetisoareleBetisoarele
BolBol
3
Într-un castron mic, amestecați ingredientele de pansament cu sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Scufundați mâinile în apă rece; împărțiți orezul în 4 porții egale. Formați fiecare în formă ovală de aproximativ 3/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
5
Rulați marginile în semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
RolaRola
6
Așezați fiecare tort pe farfuria de servire.
7
Presărați partea superioară a fiecărei paste de orez cu 1 până la 2 lingurițe de pansament. Aranjați 4 felii de avocado peste fiecare. Completați fiecare cu 1/4 din somonul feliat și 1 linguriță felii de ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De AvocadoFelii De Avocado
GhimbirGhimbir
SomonSomon
OrezOrez
8
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate28
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista