Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați somonul afumat cu pere și hrean. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $3.23 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 306 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți hrean, piper, mărar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Răspândirea păstrăvului și hreanului afumat, Somon afumat cu mărar și hrean, și Somon afumat cu cremă de hrean pentru rețete similare.
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.