Somon afumat, marar si lamaie pat 4

Somon afumat, marar si lamaie pat 4
Dacă doriți să adăugați mai multe pescatarian rețete pentru colecția dvs., somon afumat,mărar și lămâie pat. Pentru $2.11 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 254 calorii, 19g de proteine, și 19g de grăsime. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 237 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți mărar, brânză, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Somon Afumat & Pate Marar, Carbonara de somon afumat cu lămâie și mărar, și Canapele de somon afumat cu lămâie, hrean și mărar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Dacă nu folosiți garnituri de somon afumat, tăiați somonul în bucăți mici. Introduceți brânza moale, crme frache (dacă utilizați) și sucul de lămâie într-un robot de bucătărie, condimentați generos cu piper negru și blitz după bunul plac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon AfumatSomon Afumat
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Brânză MoaleBrânză Moale
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați somonul afumat și pulsați de câteva ori dacă doriți pat chunky sau blitz ceva mai mult dacă doriți pat neted și roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon AfumatSomon Afumat
3
Amestecați ierburile în pat și lingura într-un castron mare sau patru boluri mai mici și serviți cu pâine prăjită caldă ca aperitiv sau cu grisine ca baie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somonul afumat. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista