Somon afumat cu sos fra fra fra pe pâine prăjită

Somon afumat cu sos fra fra fra pe pâine prăjită
Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 75 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 30. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un amestec de mărar, sare kosher, lămâi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Somon Afumat Cu Sos Crme Frache Pe Pâine Prăjită, Somon Afumat Cr Ampermme Fra Tartă Cu, și Somon afumat la cald cu tarhon Cr Aproxme fra aprox. che pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați crema frache, muștarul, mărarul și sarea. Acoperiți și refrigerați cu până la 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
MărarMărar
SareSare
2
Căldură broiler. Aranjați feliile de pâine pe foi de copt. Prăjiți până se rumenesc ușor; întoarceți și prăjiți celelalte părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Pui BroilerPui Broiler
3
Scoateți din cuptor și frecați 1 parte a prăjiturilor cu o șalotă tăiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Tăiați fiecare felie în 4 triunghiuri.
5
Se servește cu somon, sos, pâine prăjită și felii de lămâie.Notă: somonul este scump, dar este elegant atunci când este servit pe un platou mare, iar oaspeții își fac propriile sandvișuri cu fața deschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
LămâieLămâie
SosSos
6
Amestecați somonul rămas și sosul cu spaghetele fierte a doua zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spaghete FierteSpaghete Fierte
SomonSomon
SosSos

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista