Somon afumat cu sos de hrean acidulat
Somonul afumat cu sos de hrean acidulat necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 158 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați somon, maioneză de canola, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Broccoli cu sos de hrean acidulat, Somon afumat cu mărar și hrean, și Somon afumat cu cremă de hrean.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic, amestecând bine.
Așezați 2 felii de pâine de sodă brună pe fiecare dintre cele 6 farfurii; acoperiți fiecare felie cu 1 felie de somon și aproximativ 1 linguriță de sos.
Garnisiți cu mărar, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.