Somn Prăjit În Tigaie
Somnul prăjit în tigaie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 317 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,62 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, făină de porumb, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina de porumb galbenă, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Din Făină De Porumb ca desert. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Somn Prăjit, Somn Prăjit #2, și Somn Prăjit.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente. Scufundați peștele în lapte; dragă în amestec de făină de porumb.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pește; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Pui Hush la cuptor și salată de varză colorată.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.