Somn La Cuptor Cajun
Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Somnul la cuptor Cajun ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 1 porții cu 1763 calorii, 48G de proteine, și 69G de grăsime fiecare. Pentru $3.37 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper, condimente cajun, file de somn și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina de porumb, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Făină De Porumb ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Somn La Cuptor Cajun, Cajun-Somn La Cuptor, și Somn La Cuptor Cajun.
Instrucțiuni
Într-un recipient puțin adânc, amestecați primele 2 ingrediente; dragați fileurile de somn în amestecul de făină de porumb.
Așezați fileurile pe o foaie de copt unsă.
Presărați condimentul cajun peste fileuri.
Coaceți într-un cuptor de 400 de minute timp de 30 de minute sau până când devin aurii și fulgi de pește cu o furculiță.
Garnisiți cu pene de lămâie, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.