Somn & Nopales în coji de porumb

Catfish & Nopales în coji de porumb este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 170 calorii, 13g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de palete de cactus, fileuri de somn, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cojile de porumb, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Paleo-Fără Ouă Și Nuci ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Porumb Aztec BBQ ' D în coji, Porumb la grătar în coji, și Rețetă De Somon La Grătar În Coji De Porumb.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Tăiați cactusul în benzi late de 2 inci.
Se încălzește pansamentul în tigaie mare la foc mare.
Adăugați cactus; gatiti si amestecati 4 pana la 5 min sau pana se inmoaie.
Se ia de pe foc; se răcește complet.
Aranjați 4 coji de porumb pe suprafața de lucru, suprapunându-se marginile după cum este necesar pentru a forma un dreptunghi de 11x8 inci. Repetați cu cojile rămase pentru a face un total de 6 dreptunghiuri.
Așezați 1 file de pește la 1 capăt scurt al fiecărui dreptunghi.
Răspândiți peștele cu mayo; se presara cu piper rosu. Se acoperă cu frunze de epazot, ardei jalapeo și cactus. Începând de la capătul scurt cu pește, înfășurați fiecare dreptunghi pentru a închide umplutura. Legați mănunchiurile cu sfoară; așezați, cu partea superioară în sus, pe foaia de copt cu margini.
Coaceți 25 până la 30 min. sau până când peștele fulgi ușor cu furculita.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Somnul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.