Soia și cidru de curcan murate pe Puncte de pâine prăjită cu arțar-sos de soia

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați soia și curcanul sărat cu cidru pe punctele de pâine prăjită cu sos de arțar-soia. O porție conține 860 calorii, 97G de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $ 7.99 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de cidru de mere tulbure, piept de curcan pe piele, amino lichid și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Curcan cu saramură de cidru cu glazură de arțar-cidru, Curcan condimentat cu sos de cidru, și Curcan cu crustă de plante murate cu sos de cidru de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: pungă de plastic resigilabilă de 2 1/2 galon
Combinați 4 căni de apă cu cidru de mere, sos de soia, sare, sirop de arțar, boabe de piper, frunze de dafin în punga resigilabilă (pungă dublă pentru a preveni scurgerile) și adăugați curcanul. Se răcește peste noapte.
Pentru a prăji, Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Aranjați un suport de sârmă pe o foaie de copt cu margini și pulverizați suportul cu spray de gătit antiaderent.
Scoateți curcanul din saramură, uscați-l și aranjați-l pe raft. Înveliți pielea cu puțin ulei și presărați sare și piper. Prăjiți până când un termometru intern citește 165 de grade F, aproximativ 15 minute pe kilogram de curcan sau 45 de minute în total.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească cu folie pentru a acoperi până când este gata să sculpteze.
Topiți untul și când spumează, adăugați frunzele de salvie și crocant-le pe măsură ce untul se rumeneste.
Scoateți frunzele și sfărâmați-le. Prăjiți pâinea feliată în prăjitor.
Ungeți pâinea prăjită cu unt rumenit și acoperiți cu salvie.
Tăiați colțul de pâine prăjită în colț. Feliați curcanul și aranjați peste 2 puncte de pâine prăjită, acoperiți cu sos de soia de arțar și serviți cu laturile la alegere.
Topiți untul într-o cratiță și condimentați cu piper negru grosier.
Bateți făina și bateți câteva minute până se rumenesc.
Bateți în stoc, sos de soia, sirop de arțar și sos Worcestershire. Reduceți focul la fierbere scăzută și gătiți până când este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri.