Soda De Ghimbir-Piersic

Soda De Ghimbir-Piersic
Soda de ghimbir-piersic ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 211 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 160 de fani. Un amestec de zahăr, apă de sodă, piersică și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Sifon de piersici și căpșuni, Suc De Verbena Cu Piersici Și Lămâie, și Soda De Lămâie De Ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face siropul, într-o cratiță, combinați apa, zahărul și ghimbirul la foc mediu-mic și amestecați până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți de pe foc, acoperiți și abrupți la temperatura camerei timp de aproximativ 30 de minute.
3
Se toarnă siropul printr-o sită cu ochiuri fine pentru a îndepărta ghimbirul, apăsând toată aroma din ghimbir cu spatele unei linguri pe sită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
4
Se transferă într-un borcan sau alt recipient de depozitare, se acoperă și se dă la frigider până se răcește bine.
5
Distribuiți uniform feliile de piersici printre pahare. Spargeți cu grijă piersicile cu capătul unei linguri de lemn pentru a le elibera sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
6
Se toarnă aproximativ 2 linguri de sirop răcit peste piersici în fiecare pahar. (Siropul rămas poate fi păstrat la frigider până la 2 săptămâni.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
SiropSirop
7
Adăugați cuburi de gheață și apoi completați fiecare pahar cu apă sifonată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
Cuburi De GheațăCuburi De Gheață
8
Amestecați fiecare băutură cu un pai sau o lingură pentru a distribui uniform siropul, sucurile de piersici și bucățile de piersici. Plutiți câteva frunze de mentă pe fiecare porție, apoi serviți imediat (mai ales în zilele cu adevărat caniculare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
SiropSirop
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Paie De BăutPaie De Băut
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista