Snapper roșu prăjit cu rozmarin

Snapper roșu prăjit cu rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 489 calorii, 71G de proteine, și 19g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $5.74 pe portie. 46 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de frunze de fenicul, ulei de măsline, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, Usturoi și rozmarin Snapper la grătar, și Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Tapetați o foaie mare de copt mare cu folie. Ungeți folia și peștele cu 1 lingură de ulei.
Așezați peștele deasupra foliei.
Presărați cavitatea peștelui cu sare și piper. Strângeți 1/2 din lămâie în interiorul cavității peștilor. Umpleți cavitatea cu crenguțele de ceapă, fenicul și rozmarin.
Coaceți până când peștele este doar gătit la os, aproximativ 40 de minute.
Între timp, stoarceți restul de lămâie 1/2 într-un castron mic.
Bateți frunzele de fenicul, rozmarinul și usturoiul. Treceți treptat în restul de 3 linguri de ulei. Condimentează sosul de lămâie, după gust, cu sare și piper.
Folosind un cuțit ascuțit, separați cele 2 fileuri de coloana vertebrală. Folosind o spatulă metalică, transferați fileurile superioare pe o farfurie. Ridicați coloana vertebrală a peștelui din fileurile de jos (coloana vertebrală și capul ar trebui să se desprindă ușor) și aruncați. Folosind spatula, transferați fileurile rămase pe farfurii.
Presărați peștele cu sare și piper.
Stropiți sosul de lămâie peste pește și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.