Rețeta Greacă Snapper roșu ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 15 minute. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 239 calorii, 40g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $3.65 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână roșii, căței de usturoi, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, Snapper În Stil Grecesc, și Snapper grecesc pe grătar pentru rețete similare.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.