Snapper la grătar în frunze de banană

Snapper la grătar în frunze de banană
Snapper la grătar în frunze de banane ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 3. Pentru $16.11 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 139g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 726 calorii. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați secunde pentru a se înmuia. îndepărtați, aproape până la os, faceți tăieturi pe fiecare parte a peștelui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Snapper roșu la grătar în frunze de banană, Snapper roșu la grătar în frunze de banană, și Pește la grătar cu lămâie în frunze de banană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frunze de banane snapperin la grătar
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
2
Grill-ul de pește în frunze de banane permite peștilorabur în propria umiditate. Frunzele dau, de asemeneao aromă minunată afumată.Peștele
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
Snapper roșu sau mahi mahi, biban de mare negru sau pește de dinți Patagonian
Ingrediente de care veți avea nevoie
Red SnapperRed Snapper
Mahi MahiMahi Mahi
SeabassSeabass
4
Ingrediente1 snapper roșu, aproximativ 3lb 3oz (1,5 kg), scalatși gutted23 frunze mari de banană1 linguriță ulei de susan, plus mai mult pentru frunzele de bananăpene de var, pentru a servi
Ingrediente de care veți avea nevoie
Red SnapperRed Snapper
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Prajitura Cu Paine De AfinePrajitura Cu Paine De Afine
5
Pentru marinadă2 linguri cilantro tocat grosier12 linguri ghimbir ras2 căței de usturoi, tocate2 linguri sos de soie1 lingură oțet de vin de orezcoză rasă de 1 var1 chile roșu, însămânțat și tocatsare și piper negru proaspăt măcinat
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
Vin De OrezVin De Orez
6
Faceți 34 de tăieturi pe fiecare parte a peștelui,aproape până la os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
Puneți ingredientele pentru marinată într-un blender și tocați. Apăsați în barele din pește șicavitatea. Se lasă deoparte 1520 de minute.Blanch frunzele de banane în apă clocotită timp de30 de secunde pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Îndepărtați cu clești șiclătiți sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
9
Tăiați vena groasă din centru și aranjați-o suprapusă pe o tăietură mare, laterală strălucitoare.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
10
Periați cu ulei de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
11
Puneți peștele pe frunze și înfășurați pentru a încadra corpul (capul și coada pot fi vizibile). Dacă este necesar,asigurați frunzele cu bețișoare de cocktail.Preîncălziți grătarul până când strălucește roșu șicărbunii sunt cenușii cenușii. Gatiti pestele, intoarcereadesea, pentru a preveni arderea frunzelor. Va dura aproximativ 1820 de minute. Introduceți o freză metalică în centrul peștelui, prin frunze, timp de 30 de secunde. În cazul în care peștele este gătit, theskewer va apărea conducte fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane De CocktailBatoane De Cocktail
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
12
Transferați într-un vas de servire și garnisiți cupene de var. Desface

Ingrediente

1lasăSnapper la grătar în bananeSnapper la grătar în banane1lasăBlanch banana în apă clocotită pentruBlanch banana în apă clocotită pentru2mari2-3 frunze mari de banană2-3 frunze mari de banană1lasăabur în propria umiditate. De asemenea, dau o aromă minunată afumatăabur în propria umiditate. De asemenea, dau o aromă minunată afumată22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleycoriandru tocat grosiercoriandru tocat grosier1lasăGrill-ul de pește în banane permite peștelui săGrill-ul de pește în banane permite peștelui să1lasăfrigarui în centrul de pește, prin, timp de 30 de secunde. Dacă peștele este gătit, atuncifrigarui în centrul de pește, prin, timp de 30 de secunde. Dacă peștele este gătit, atunci3Faceți 3-4 tăieturi pe fiecare parte a peșteluiFaceți 3-4 tăieturi pe fiecare parte a peștelui3creveți și cu venePeștelePeștele3creveți și cu veneși tăiați. Apăsați în barele din pește șiși tăiați. Apăsați în barele din pește și3creveți și cu venePreîncălziți grătarul până când strălucește roșu și cărbunii sunt cenușii cenușii. Gatiti peștele, întorcându-sePreîncălziți grătarul până când strălucește roșu și cărbunii sunt cenușii cenușii. Gatiti peștele, întorcându-se2cuișoare de usturoi, tocatecuișoare de usturoi, tocate12 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyghimbir rasghimbir ras3creveți și cu veneaproape până la osaproape până la os1pentru fiecare.skewer va apărea fierbinte. Se transferă într-un vas și se ornează cu pene de var. Desfaceskewer va apărea fierbinte. Se transferă într-un vas și se ornează cu pene de var. Desface1coaja rasă de varcoaja rasă de var3creveți și cu veneSnapper roșu sau mahi mahi, biban de mare negruSnapper roșu sau mahi mahi, biban de mare negru1capși coada poate fi vizibilă). Dacă este necesar, asigurați frunzele cu bețișoare de cocktailși coada poate fi vizibilă). Dacă este necesar, asigurați frunzele cu bețișoare de cocktail1chile roșu, însămânțat și tocatchile roșu, însămânțat și tocat2kgsnapper roșu, aproximativ 3lb 3oz, scalat și evisceratsnapper roșu, aproximativ 3lb 3oz, scalat și eviscerat11 lingură de oregano uscatoțet de vin de orezoțet de vin de orez3creveți și cu venesare și piper negru proaspăt măcinatsare și piper negru proaspăt măcinat1Oreos dublu umplutulei de susan, plus mai mult pentru pene de tei din frunze de banană, de servitulei de susan, plus mai mult pentru pene de tei din frunze de banană, de servit22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi3creveți și cu veneclătiți sub apă curentă rece. Tăiați grosulclătiți sub apă curentă rece. Tăiați grosul3creveți și cu venejos. Periați cu ulei de susan. Puneți peștele pe frunze și înfășurați pentru a încadra corpuljos. Periați cu ulei de susan. Puneți peștele pe frunze și înfășurați pentru a încadra corpul1lasăadesea, pentru a preveni arderea. Va dura aproximativ 18-20 de minute. Introduceți un metaladesea, pentru a preveni arderea. Va dura aproximativ 18-20 de minute. Introduceți un metal3creveți și cu venesau pește de dinți Patagoniansau pește de dinți Patagonian30secunde pentru a se înmuia. Îndepărtați cu clești șisecunde pentru a se înmuia. Îndepărtați cu clești și3creveți și cu venecavitatea. Se lasă deoparte 15-20 de minutecavitatea. Se lasă deoparte 15-20 de minute1lingura. otet de vin rosuvena din centru și aranjați-le suprapuse pe o placă de tăiere, partea strălucitoarevena din centru și aranjați-le suprapuse pe o placă de tăiere, partea strălucitoare

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate85
Revista