Snapper la grătar cu unt de portocale-tarhon

Snapper la grătar cu unt de portocale-tarhon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 225 calorii, 35g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și pescatariană servește 4 și costă $2.71 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de file de snapper cu coadă galbenă, boia de ardei, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 61%. Rețete similare sunt Snapper la grătar cu sos de portocale-migdale, Unt De Portocale-Tarhon, și Pui De Tarhon Portocaliu La Grătar.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Ungeți uleiul uniform peste pește.
Presărați peștele cu sare, boia și piper.
Așezați peștele pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Tăiați untul în 4 porții egale; așezați o porție deasupra fiecărui file.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.