Snapper La Cuptor Provensal Cu Lămâie

Snapper La Cuptor Provensal Cu Lămâie
Lemon provensal coapte Snapper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,7 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 470 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați cuscus, bulb de fenicul, crenguțe de cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Snapper roșu cu sos de roșii provensale, Snapper copt cu chimen și lămâie, și Roșii Provensale La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați 4 (12-x 7-inch) bucăți dreptunghiulare de hârtie pergament pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Împărțiți jumătate de fenicul și ceapa roșie uniform între bucățile de pergament. Top fenicul și ceapa roșie cu pește, fenicul rămas și ceapa roșie, 2 felii de lămâie, 2 linguri de sos și 2 crenguțe de tarhon; pliați și sertizați hârtia pergament pentru a forma o pungă strânsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă RoșieCeapă Roșie
TarhonTarhon
FeniculFenicul
LămâieLămâie
SosSos
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
4
Coaceți peștele, în mijlocul cuptorului, până când este fiert (aproximativ 15 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Așezați pachetele de pergament pe farfurii de servire; Deschideți cu atenție pentru a elibera abur.
6
Serviți pește alături de cuscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Revista