Snapper Crudo cu ardei iute și Susan
Această rețetă servește 8 și costă 61 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 161 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de coajă de portocală, sare de mare fulgioasă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crudo de Snapper roșu cu Pesto de năsturel, Rețetă de ceviche Snapper cu ardei iute și ierburi, și Snapper roșu cu marinată de ghimbir de susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ardei iute, coajă de portocală,suc de portocale, coajă de lămâie și suc de lămâie într-un procesor de alimente până se toacă foarte fin;condimentează pasta de chile cu sare kosher.
Aranjați snapper pe plăci răcite. Topcu pastă de chile și coriandru, stropiți cu ulei și presărați semințe de susan și sare de mare.
Faceți înainte: pasta de Chile poate fi făcută4 ore înainte. Acoperiți și răciți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.