Snake-Bite Calzone

Snake-Bite Calzone
Rețeta Snake-Bite Calzone ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 55 minute. O porție conține 32 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 55. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de albuș de ou, măsline manzanillan, brânză ricotta originală polly-o și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Parfaits De Șarpe De Halloween, Escarole Calzone: Calzone di Ricottan e Escarola, și Snake Bites pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Desfaceți aluatul pe suprafața de lucru ușor făinată; rulați sau aplatizați până la un dreptunghi de 17x10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Combinați brânzeturile.
4
Tăiați 1 felie de pepperoni pentru a semăna cu limba unui șarpe; pus deoparte. Aranjați feliile de pepperoni rămase peste dreptunghiul aluatului, lăsând marginea de 1 inch în jurul tuturor părților; acoperiți cu linguri de amestec de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
5
Rulati aluatul, jeleu-rola de moda, începând de la o parte lungă; prindeți cusături împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Așezați, cu cusătura în jos, în formă de "s" pe foaia de copt pulverizată cu spray de gătit pentru a semăna cu șarpele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Bateți ușor albușul de ou și colorantul alimentar galben cu furculița; periați aproximativ jumătate peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Aer, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Cu Aer, Tăiate în Fâșii Subțiri
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
8
Adăugați colorant alimentar verde la albușul rămas; periați la întâmplare peste aluat pentru a semăna cu pielea pătată a unui șarpe. Introduceți măsline într-un capăt al aluatului pentru ochii șarpelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi VioletStropi Violet
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
9
Adăugați limba pepperoni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
10
Coaceți 30 până la 35 min. sau până se rumenesc. Între timp, încălziți sosul de pizza doar până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PizzaSos De Pizza
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Serviți calzone cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 vin în Top 50 al lui VinePair din 2018intensă culoare roșu rubiniu cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții55
Scor De Sănătate0
Revista