Smântână Babka

Smântână Babka
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați smântână Babkan. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 235 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 28. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Paște. Mergeți la magazin și ridicați ouă, lapte evaporat, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Smântână Babka, Smântână Ciocolată Babka, și Brânză Cremă De Caise Babka pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti aluatul, combinați afine și amaretto într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Lichior AmarettoLichior Amaretto
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți laptele la foc mediu-mare într-o cratiță mică și grea la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc; se amestecă smântâna. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
4
Se dizolvă drojdia în apă caldă și se lasă să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
5
Așezați 1/2 cană de zahăr granulat, ouă și gălbenușuri într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până când sunt groase și palide (aproximativ 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
6
Adăugați amestecul de lapte, amestecul de drojdie, 1 linguriță extract de migdale și sare; bateți până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
DrojdieDrojdie
LapteLapte
SareSare
7
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
8
Adăugați 5 1/2 căni de făină în amestecul de ouă; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 5 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
9
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Înveliți o tigaie Bundt de 12 căni cu spray de gătit; praf cu 1 lingură zahăr granulat. Frământați amestecul de afine, stafidele și migdalele în aluat. Cu mâinile făinoase, bateți aluatul într-un cerc de 8 inci. Formați o gaură de 2 inci în centrul aluatului; așezați aluatul în tigaia pregătită, permițând Centrului tăvii Bundt să iasă prin gaura din aluat. Apăsați ușor aluatul în tigaie. Acoperiți ușor aluatul cu spray de gătit; acoperiți și lăsați să crească 45 de minute sau până când își dublează dimensiunea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Spray De GătitSpray De Gătit
AfineAfine
MigdaleMigdale
StafideStafide
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
11
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Descoperă aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
13
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când pâinea este rumenită și sună goală la atingere. Se răcește în tigaie 5 minute pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
14
Pentru a pregăti glazura, combinați zahărul pudră, 1/4 cană de lapte și 1/4 linguriță extract de migdale, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Zahăr PudrăZahăr Pudră
GlazurăGlazură
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
15
Scoateți babka din tigaie și așezați-o pe un platou de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
16
Stropiți cu glazură; se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazurăGlazură
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții28
Scor De Sănătate5
Revista