Smucitură de porc pe ardei roșu Mayo și prăjituri cu mazăre cu ochi negri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați carnea de porc pe maioneză de ardei roșu și prăjituri cu mazăre cu ochi negri. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 84 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 60. Un amestec de maioneză, mazăre cu ochi negri, sare grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Prăjituri de mazăre cu ochi negri cu Salsa de afine-ardei roșu, Prăjituri De Mazăre Cu Ochi Negri, și Prăjituri De Mazăre Cu Ochi Negri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți jumătate de mazăre într-un castron cu o furculiță și amestecați mazărea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Gatiti ardeii rosii in unt intr-o tigaie mare antiaderenta la foc moderat, amestecand, pana abia se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
4
Transferați o treime din amestecul de piper într-un castron și răciți. Puneți deoparte pentru maioneză cu ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Piper
Maioneză
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se amestecă amestecul de piper rămas în mazăre cu pesmet, coriandru, ouă, chimen și sare. Scoateți 1 lingură de amestec în palma mâinii (amestecul va fi moale și umed) și formați-vă într-o bucată de aproximativ 1 inch. Pune-l pe o tavă și formează mai multe chiftele în același mod, aranjarea în 1 strat pe tava. Înmuiați chiftelele, câte 1, în făină de porumb, întorcându-le ușor pentru a acoperi și transferați-le ca acoperite într-o tavă căptușită cu hârtie de ceară și prăfuită cu făină de porumb. Chill patties, acoperite, cel puțin 2 ore și până la
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
1 Kg Tortillas De Maíz
Făină De Porumb
Piper
Chimen
Ouă
Mazăre
Sare
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
6
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți prăjituri, câte 12, până devin aurii, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Puneți prăjiturile gătite în 1 strat într-o tigaie mare de copt puțin adâncă. Între loturi, ștergeți cu grijă tigaia cu prosoape de hârtie și adăugați mai mult ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tava De Copt
8
Se amestecă maioneza în amestecul rezervat de ardei roșu și se condimentează cu sare și piper. Reîncălziți prăjiturile în mijlocul cuptorului până când sunt fierbinți, aproximativ 5 minute, și acoperiți cu maioneză de ardei roșu și carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Maioneză
Ardei Roșu
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
* Prăjiturile pot fi gătite cu 1 zi înainte, apoi răcite, acoperite. Aduceți la temperatura camerei înainte de reîncălzire.* Ardeiul roșu mayo poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.