Smucitură amestec de condimente

Smucitură amestec de condimente
Nemernic amestec de condimente este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 14 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 64 de fani. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, fructe de pădure, cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează cel mai bine ca marinată și se face în aproximativ 5 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Jamaican Nemernic Condimente Se Amestecă, fierbinte și dulce slaw cu jerk spice somon, și Amestec de cinci condimente.

Instrucțiuni

1
Prăjiți condimentele întregi într-o tigaie mică până când sunt aromate și au devenit o nuanță sau două mai întunecate. Nu fi tentat să sari peste această etapă, deoarece îmbunătățește cu adevărat aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Sfat într-o râșniță de condimente (sau folosiți un pistil și mortar), apoi adăugați condimentele gata măcinate și ierburile uscate, dacă este necesar, și zdrobiți la o pulbere fină. A se păstra într-un borcan sigilat timp de până la șase luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi UscateIerburi Uscate
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții10
Scor De Sănătate14
Revista