Smoothie-Uri Proaspete De Căpșuni

Smoothie-Uri Proaspete De Căpșuni
Smoothie-urile proaspete de căpșuni ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 147 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați lapte, căpșuni, iaurt cu căpșuni și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Smoothie-Uri Proaspete De Căpșuni, Smoothie-Uri Cu Spanac De Căpșuni, și Strawberry Mango Smoothies pentru 2.

Instrucțiuni

1
Așezați căpșunile într-o strecurătoare și clătiți sub apă curentă rece. Uscați ușor cu prosoape de hârtie. Rezervați 4 căpșuni pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
SitaSita
2
Tăiați carena sau" capacul " din căpșunile rămase cu vârful unui cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
3
Într-un blender sau robot de bucătărie, așezați căpșunile, laptele și iaurtul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
IaurtIaurt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Capac; se amestecă la viteză mare aproximativ 30 de secunde sau până se omogenizează.
5
Se toarnă în pahare.
6
Ornează fiecare cu o căpșună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista