Smoky Chipotle în Adobo din ' Mastering Fermentation

Smoky Chipotle în Adobo din ' Mastering Fermentation
Smoky Chipotle în Adobo din ' Mastering Fermentation ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 73 calorii. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 ore. Dacă aveți la îndemână oțet de mere nefiltrat, semințe de chimen, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 24 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ketchup de roșii din ' Mastering Fermentation, Bran-legume fermentate din ' Mastering Fermentation, și Chipotle En Adobo.

Instrucțiuni

1
Pentru a fuma ardeii iute: tapetați un wok perfect cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Așezați o mână de așchii de lemn aromatici în partea de jos a wok-ului, apoi introduceți un suport de pizza din plasă dimensionat pentru a se potrivi cu wok-ul, ridicând aproximativ 2 inci deasupra chipsurilor. Căptușiți raftul cu un jalapeincrosos. Lăsați loc între bucăți, astfel încât fumul să acopere uniform suprafețele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Încălziți wok-ul la foc moderat până când chipsurile încep să fumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Acoperiți, reduceți căldura la minim și fumați timp de 10 până la 12 minute. Opriți focul și lăsați să fumeze încă 3 până la 5 minute.
5
Scoateți ardeii iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1
Tăiați o fantă pe partea laterală a fiecăruia dintre jalapele afumate și îndepărtați tulpinile și majoritatea semințelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2
Scoateți pielea din 5 ardei iute și lăsați-o deoparte pentru a amesteca întregi. Rezervați orice lichid din acest proces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
3
Într-un blender (de preferință) sau într-un robot de bucătărie, combinați toate ardeii iute, cu excepția celor 5 jalape întregi, orice lichid rezervat din ardei, roșii uscate la soare, stafide, pastă de roșii, usturoi, șalotă, chimen, coriandru, oregano, scorțișoară, zahăr brun și sare cu 2 linguri de oțet de mere; amestecați pentru a crea o pastă groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
UmărUmăr
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați restul de 2 linguri de oțet de cidru împreună cu oțetul balsamic și piureul într-o pastă netedă și moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
5
Așezați pasta într-un castron și amestecați agentul de fermentare. Începând cu pasta, lingurați într-un borcan de halbă în straturi, alternând cu jalapele afumate arkulos, având grijă să nu le rupeți. Finalizați cu un strat de pastă; fixați o bucată de pânză de brânză pe vârful borcanului și fermentați la temperatura camerei timp de 8 ore sau peste noapte. Acoperiți cu un capac etanș și dați-l la frigider timp de 2 zile înainte de utilizare. A se păstra, la frigider, până la 2 luni.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În48 hrs
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista