Smochine învelite cu Prosciutto la grătar umplute cu brânză de capră
Smochinele împachetate cu Prosciutto la grătar umplute cu brânză de capră necesită în jur 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $2.75 pe portie. O porție conține 365 calorii, 9g de proteine, și 27G de grăsime. Acesta funcționează bine ca un preț rezonabil Hor d ' oeuvre pentru Al Patrulea Iulie. 161 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați brânză de capră, oțet balsamic, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Smochine umplute cu brânză de capră învelite în Prosciutto, Smochine Învelite Cu Brânză De Capră Și Prosciutto, și Smochine împachetate cu Prosciutto la grătar umplute cu Gorgonzola Dolce.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul și periați cu o perie pentru grătar pentru a îndepărta orice exces de crud și grăsime. După periaj, treceți un prosop uns peste grătare pentru a ridica orice crud slăbit sau funingine.
Stropiți fiecare jumătate de smochin cu oțet și umpleți fiecare centru de smochine cu brânză de capră.
Presărați câteva fulgi de ardei roșu zdrobit, dacă folosiți, deasupra brânzei de capră și înfășurați fiecare Smochină cu o felie de prosciutto. Vopsiți exteriorul fiecărei smochine foarte ușor cu ulei de măsline.
Puneți smochinele pe un loc mai rece al grătarului preîncălzit. Ideea aici este că vrem să prăjim smochinele ușor pentru a găti smochinul până la capăt, dar pentru a obține în continuare char-ul la exterior. Grătiți smochinele pe toate părțile, astfel încât prosciutto-ul începe să devină crocant și smochinul se simte moale când este stors, aproximativ 5 până la 6 minute.
În timp ce smochinele sunt la grătar, într-un castron mare, aruncați rucola cu puțin ulei de măsline extravirgin, puțin oțet balsamic și Parmigiano-Reggiano. Gustați și adăugați sare, dacă este necesar. Aranjați pe farfurii individuale de servire sau pe un platou de servire și acoperiți cu smochinele.
Stropiți câteva picături de balsamic pe fiecare smochin și serviți.