Slow Cooker usturoi și ierburi de porc de porc

Slow Cooker usturoi și ierburi de porc de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.1 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 768 calorii, 100g de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână filet de porc cu usturoi și ierburi, cartofi, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, care este super. Încercați Filet De Porc Prăjit Cu Usturoi Și Ierburi, Filet de porc fiert cu orez cu ierburi și usturoi, și Filet De Porc Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și ungeți ușor grătarul.
Filet de porc la grătar până când este ars pe fiecare parte, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Transferați filetul într-un aragaz lent; adăugați cartofi, fasole verde și apă.
Gatiti muschiul intr-un aragaz lent setat la minim pana cand carnea de porc este usor roz in centru, aproximativ 4 ore. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 145 de grade F (63 de grade C). Condimentează cu sare și piper negru măcinat după gust.