Slow Cooker Hot Crab Dip

Slow Cooker Hot Crab Dip
Rețeta Slow Cooker Hot Crab Dip se poate face în aproximativ 2 ore și 10 minute. Acest aperitiv are 265 de calorii, 8 g de proteine și 20 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8. Pentru 1,06 USD per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pe placul a 11 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă pescatariană. Dacă aveți la îndemână brânză parmezan, ceapă, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 30%. Acest scor este destul de prost. Încercați Slow Cooker Hot Crab Dip, Slow Cooker Hot Crab Dip și Slow Cooker Hot Crab Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un 1-1/2-qt. slow cooker, combinați primele șase ingrediente; se amestecă crabul. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 2-3 ore sau până când se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio

Crabul poate fi asociat cu Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio. Crabul răcit are un gust grozav cu pinot grigio. Crabul cald (mai ales cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay unt sau un Riesling crocant cu fructe. Taittinger Brut La Francaise cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Taittinger Brut La Francaise
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Revista