Slow-aragaz mare și picant pui Hoagies
Această rețetă servește 8 și costă 2,08 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 410 calorii, 39G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. 22 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de condimente din Caraibe, chifle hoagie, coapse de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Slow-Aragaz Smoky Piept Hoagies, Slow-Aragaz Italian Tocat Carne De Vită Hoagies, și Nachos De Pui Picant Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați jerk condimentând generos peste pui.
Așezați ardeiul gras și ceapa în partea de jos a aragazului lent de 3 1/2 până la 4 litri.
Puneți puiul peste legume.
Se amestecă bulionul și ketchup-ul într-un castron mic; se toarnă peste pui.
Acoperiți și gătiți la foc mic 6 până la 8 ore.
Scoateți puiul din aragaz; așezați pe tabla de tăiat. Se taie puiul, folosind 2 furci. Puneți puiul în aragaz și amestecați bine. Folosind o lingură cu fante pentru a îndepărta amestecul de pui din aragaz, umpleți chiflele cu amestec de pui.