Slow-Aragaz Hot Friptură De Vită Sandwich-Uri Au Jus

Slow-Aragaz Hot Friptură De Vită Sandwich-Uri Au Jus
Slow-aragaz Hot friptură de vită sandwich-uri au jus necesită aproximativ 8 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.97 pe portie, obțineți un sos care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 404 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți la îndemână bulion de vită condensat, ceapă, rulouri kaiser și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Slow-aragaz Hot friptură de vită sandwich-uri au Jus, Sandwich-uri de carne de vită cu aragaz lent cu hrean, și Sandvișuri Ușoare De Friptură De Vită Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Cu un cuțit ascuțit, faceți 6 fante distanțate uniform adânc în friptura de vită. Introduceți usturoiul în fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
2
Presărați piper uniform peste friptura întreagă; frecați piperul în friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Pulverizați aragazul lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Așezați feliile de ceapă în aragazul lent; se toarnă bulion peste ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
5
Puneți friptura peste ceapă și bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
CeapăCeapă
6
Capac; gatiti la setare scazuta 6 pana la 8 ore.
7
Scoateți friptura din aragazul lent; așezați pe placa de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Aragaz LentAragaz Lent
8
Tăiați friptura peste cereale în felii subțiri; întoarceți feliile la aragazul lent pentru a se umezi. Umpleți fiecare rulou prăjit cu carne de vită, ceapă și 1 felie de roșii. Dacă doriți, puneți o cantitate mică de bulion din aragazul lent peste carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
BulionBulion
BoabeBoabe
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista