Slow-Aragaz Hot Friptură De Vită Sandwich-Uri Au Jus
Slow-aragaz Hot friptură de vită sandwich-uri au jus necesită aproximativ 8 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.97 pe portie, obțineți un sos care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 404 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți la îndemână bulion de vită condensat, ceapă, rulouri kaiser și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Slow-aragaz Hot friptură de vită sandwich-uri au Jus, Sandwich-uri de carne de vită cu aragaz lent cu hrean, și Sandvișuri Ușoare De Friptură De Vită Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Cu un cuțit ascuțit, faceți 6 fante distanțate uniform adânc în friptura de vită. Introduceți usturoiul în fante.
Presărați piper uniform peste friptura întreagă; frecați piperul în friptură.
Pulverizați aragazul lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit.
Așezați feliile de ceapă în aragazul lent; se toarnă bulion peste ceapă.
Puneți friptura peste ceapă și bulion.
Capac; gatiti la setare scazuta 6 pana la 8 ore.
Scoateți friptura din aragazul lent; așezați pe placa de tăiere.
Tăiați friptura peste cereale în felii subțiri; întoarceți feliile la aragazul lent pentru a se umezi. Umpleți fiecare rulou prăjit cu carne de vită, ceapă și 1 felie de roșii. Dacă doriți, puneți o cantitate mică de bulion din aragazul lent peste carnea de vită.