Slow-Aragaz Gumbo

Slow-Aragaz Gumbo
Slow-aragaz Gumbo este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,82 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 1096 calorii. Mergeți la magazin și ridicați okra, țelină, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 45 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Aragaz Lent Gumbo, Gumbo De Pui Cu Aragaz Lent, și Aragaz Lent : Gumbo Cu Fructe De Mare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați aragazul lent de 6 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Încălziți tigaia de 10 inci la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Stropiți cu ulei de măsline și adăugați cârnați. Gatiti aproximativ 7 minute, amestecand ocazional, pana cand carnatii se rumenesc usor; lingură în aragaz lent. În aceeași tigaie, adăugați ceapa, ardeiul gras și țelina. Gatiti pana cand este crocant, amestecand ocazional; adăugați la aragazul lent. În aceeași tigaie, adăugați pui tocat. Gatiti pana nu mai roz, amestecand ocazional; adăugați la Slow cooker.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Pui întregPui întreg
CârnațiCârnați
țelinățelină
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
TigaieTigaie
4
Adăugați okra la aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BameBame
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
5
În tigaia grea sau din fontă, încălziți uleiul vegetal la foc mediu-mic. Folosind biciul, bateți în făină; adăugați condimente Cajun și cimbru. Continuați să bateți și să gătiți 15 până la 20 de minute, făcând roux care este maro și miroase foarte nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente CajunCondimente Cajun
Ulei VegetalUlei Vegetal
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
6
Adăugați ciorba de vită și bateți bine cu biciul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Se încălzește până la fierbere, bătând constant. Gatiti pana se ingroasa; adăugați la aragazul lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
8
Adăugați roșii tăiate cubulețe în aragazul lent; se amestecă bine. Capac; gatiti la foc mic setarea 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
9
Serviți gumbo cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GumboGumbo
OrezOrez
10
Garnisiți cu ceapă verde înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista