Slow-aragaz fierbinte cioplit carne de vită și Chipotle Dip
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați carnea de vită fierbinte cu aragaz lent și Chipotle Dip. Această rețetă servește 1 și costă 4,29 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1364 calorii, 31g de proteine, și 134g de grăsime pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 1064 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, ceapă, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Tacos De Carne De Vită Chipotle Cu Aragaz Lent, Slow Cooker Chipotle Carne De Vită Chili, și Aragaz Lent Barbacoa De Vită Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați crema de brânză, brânza Monterey Jack, ceapa, maioneza, pudra de usturoi și ardeii iute; se amestecă bine. Se amestecă carnea de vită uscată. Lingură în aragaz lent de 1 sau 1 1/2 litru.
Capac; căldură la setare scăzută 1 1/2 până la 2 ore.
Chiar înainte de servire, presărați nuci pecan deasupra. Dip poate fi păstrat cald în aragaz lent timp de până la 1 oră.
Serviți cu biscuiți sau pâine de cocktail.