Slow-aragaz fierbinte cioplit carne de vită și Chipotle Dip
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați carnea de vită fierbinte cu aragaz lent și Chipotle Dip. Această rețetă servește 1 și costă 4,29 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1364 calorii, 31g de proteine, și 134g de grăsime pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 1064 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, ceapă, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Tacos De Carne De Vită Chipotle Cu Aragaz Lent, Slow Cooker Chipotle Carne De Vită Chili, și Aragaz Lent Barbacoa De Vită Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, combinați crema de brânză, brânza Monterey Jack, ceapa, maioneza, pudra de usturoi și ardeii iute; se amestecă bine. Se amestecă carnea de vită uscată. Lingură în aragaz lent de 1 sau 1 1/2 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack Cheese
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Carne De Vită Uscată
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Capac; căldură la setare scăzută 1 1/2 până la 2 ore.
3
Chiar înainte de servire, presărați nuci pecan deasupra. Dip poate fi păstrat cald în aragaz lent timp de până la 1 oră.