Slow-Aragaz Caesar Anghinare Dip
Slow-Cooker Caesar Anghinare Dip ar putea fi o reteta buna pentru a extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 20 și costă 40 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 110 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, sos de piper, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Slow-Aragaz Caesar Anghinare Dip, 5 Ingrediente Aragaz Lent Chili Brânză Dip, și Sandwich-Uri Cu Caesar De Pui Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Pulverizați în interiorul aragazului lent de 1 până la 1 1/2 litru cu spray de gătit. În aragazul lent, amestecați toate ingredientele, cu excepția feliilor de pâine, a cepei verzi suplimentare și a ardeiului gras.
Capac; gatiti la foc mic 2-3 ore sau pana cand este fierbinte.
Între timp, se încălzește cuptorul la 315 F. F. foaie cookie linie cu folie.
Așezați felii de pâine pe foaia de prăjituri; pulverizați ușor pâinea cu spray de gătit.
Coaceți 6 până la 9 minute sau până când sunt crocante.
Scoateți din foaia cookie în raftul de răcire.
Înainte de servire, amestecați până când dip este bine amestecat și neted. Se acoperă cu ceapă verde și ardei gras.
Se servește cu felii de pâine prăjită. Dip poate fi ținut la căldură scăzută până la 1 oră.