Slaw fierbinte și acru
Slaw fierbinte și acru ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 50 de calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei vegetal, zahăr, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Slaw De Nucă De Cocos Roz Fierbinte, Supă caldă și acră, și Sweet and Sour Cole Slaw-cauti un alt tip de cole slaw? Nu căutați mai departe.
Instrucțiuni
Combinați bok choy, ardeiul gras roșu și scallions într-un castron mare.
Într-un castron mai mic, amestecați împreună fulgi de ardei roșu (sau pastă de chile), muștar, oțet de mere, usturoi, ghimbir, zahăr, sare și ulei.
Se toarnă acest pansament picant peste legumele tocate și se aruncă bine. Se dă la frigider timp de 1 oră, apoi se aruncă din nou. Gustați salata și adăugați mai multă pastă de chile, sare sau zahăr după gust înainte de servire.