Slaw De Grătar În Stil Lexington

Slaw De Grătar În Stil Lexington
Rețeta Slaw de grătar în stil Lexington este gata în aproximativ 1 oră și 30 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, FODMAP prietenos și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 69 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 24 de cenți pe porție. Funcționează bine ca o farfurie ieftină pentru Al Patrulea Iulie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți ketchup, sare, piper cayenne și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Slaw Roșu În Stil Lexington, Lexington Gratar Dip (A La Craig Claiborne), și Pui La Grătar În Stil Lexington pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați ingredientele uscate.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați ingredientele umede și amestecați bine. Amestecul de oțet trebuie să aibă un aspect roșiatic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
3
Se toarnă amestecul peste varză și se amestecă pentru a se combina. Răciți slaw-ul la frigider timp de cel puțin 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză

Echipamente

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătar în meniu? Încercați să împerecheați cu vinul Zinfandel și roscifixt. Un rostrixt este răcoritor la temperaturi calde și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Un vin pe care l-ați putea încerca este compania de vin prizonier Saldo Zinfandel ( jumătate de sticlă). Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Compania de vinuri prizonier Saldo Zinfandel (jumătate de sticlă)
Compania de vinuri prizonier Saldo Zinfandel (jumătate de sticlă)
Culoare rubin închis cu arome îndrăznețe de lemn dulce negru, piper negru, cireșe și condimente de copt. Intrarea este bogată, plină și sclipitoare. Gustul este delicios și neted, cu o notă de ciocolată. Finisajul este voluptuos cu taninuri moi, catifelate.Amestec: 85% Zinfandel; 15% amestec de Petite Sirah și Syrah
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista