Skillet Lasagna

Skillet Lasagna
Skillet Lasagna ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 417 calorii. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei grași prăjiți îmbuteliați, brânză ricotta parțial degresată, rotundă măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Skillet Lasagna, Skillet Lasagna, și O Tigaie Lasagna pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiți carnea de vită într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până se rumeneste, amestecând pentru a se sfărâma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați oțet și 1 linguriță de condimente italiene. Dollop ricotta brânză, de linguri rotunjite, peste carne. Se acoperă cu tăiței rupți, făcând un strat plat (tăiței se vor suprapune puțin).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Brânză RicottaBrânză Ricotta
PastePaste
OțetOțet
CarneCarne
3
Turnați roșiile și ardeii peste tăiței, asigurându-vă că tăiței sunt complet acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
PastePaste
ArdeiArdei
4
Adăugați apă și presărați cu restul de 1 linguriță de condimente italiene. Dollop pesto cu jumătate de lingurițe deasupra. Aduceți amestecul la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până când tăiței sunt complet fierți. Descoperiți și presărați cu brânză. Acoperiți și lăsați să stea 2 minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
PastePaste
BrânzăBrânză
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
ApăApă
5
Tăiați în pene.
6
Scoateți din tigaie cu o spatulă cu fante.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Concentrație profundă de arome Sangiovese de cireșe clasice, pământ și un indiciu de fistic fumuriu. Realizat cu 100% Sangiovese.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista