Skillet Lasagna
Skillet Lasagna ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 417 calorii. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei grași prăjiți îmbuteliați, brânză ricotta parțial degresată, rotundă măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Skillet Lasagna, Skillet Lasagna, și O Tigaie Lasagna pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți carnea de vită într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până se rumeneste, amestecând pentru a se sfărâma.
Adăugați oțet și 1 linguriță de condimente italiene. Dollop ricotta brânză, de linguri rotunjite, peste carne. Se acoperă cu tăiței rupți, făcând un strat plat (tăiței se vor suprapune puțin).
Turnați roșiile și ardeii peste tăiței, asigurându-vă că tăiței sunt complet acoperiți.
Adăugați apă și presărați cu restul de 1 linguriță de condimente italiene. Dollop pesto cu jumătate de lingurițe deasupra. Aduceți amestecul la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până când tăiței sunt complet fierți. Descoperiți și presărați cu brânză. Acoperiți și lăsați să stea 2 minute sau până când brânza se topește.
Scoateți din tigaie cu o spatulă cu fante.