Sitka De Halibut La Cuptor
Halibut Sitka la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 303 calorii, 29G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $5.32 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână buruieni de mărar, sare și piper măcinat, file de halibut și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Sitka De Halibut La Cuptor, Halibut La Cuptor, și Halibut La Cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 475 grade F (245 grade C).
Ungeți un vas de copt de 9x13 inch.
Condimentează halibutul cu sare și piper negru măcinat.
Așezați halibutul în vasul de copt uns.
Combinați ceapa verde, maioneza, smântâna și mărarul într-un castron.
Întindeți amestecul de ceapă verde uniform pe fiecare bucată de halibut.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când peștele este opac și fulgi ușor cu o furculiță, aproximativ 20 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.