Sifon Picant De Ghimbir

Sifon Picant De Ghimbir
Sodanul picant de ghimbir este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 86 calorii. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o băutură foarte prietenoasă cu bugetul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, apă sifonată, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Soda De Ghimbir-Var, Soda De Ghimbir-Lemongrass, și Soda De Lămâie De Ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul, fulgii de ardei roșu,sarea, ghimbirul și 2 căni de apă într-o cratiță mică.Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se fierbe timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
GhimbirGhimbir
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți tigaia de pe foc, acoperiți și abrupți timp de 30 de minute.Se strecoară siropul de ghimbir într-un borcan și se răcește. Umpleți un pahar de 12 uncii cu cuburi de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De GheațăCuburi De Gheață
GhimbirGhimbir
SiropSirop
3
Adăugați 2 linguri de ghimbirsirop,strângeți o pană de var în pahar și acoperiți cu apă sifonată. Se amestecă pentru a combina.Repetați pentru a face încă 11 sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
Apă SpumantăApă Spumantă
4
Per porție: 74 calorii, 17 g zahăr
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
5
Bon App Ampercoltit

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista