Shortcakes de căpșuni cu mentă și frișcă

Shortcakes de căpșuni cu mentă și frișcă
Această rețetă face 6 porții cu 483 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, praf de copt, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Shortcakes de căpșuni Matcha cu frișcă de var, Shortcakes cu miere și căpșuni cu frișcă îndulcită cu miere, și Shortcakes cu Bacon cu frisca cu unt de arahide.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F. F. tapetați foaia de copt cu hârtie pergament. Se amestecă făina, 4 linguri de zahăr, praful de copt și sarea în procesor 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Adăugați unt. Folosind porniri / opriri, procesați până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Adăugați 1 cană smântână și coaja de portocală. Procesați doar până se formează aglomerări umede. Adunați aluatul în bilă; frământați ușor 5 ture.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
CremăCremă
AluatAluat
4
Întindeți aluatul pe suprafața făinoasă până la o grosime rotundă de 3/4 inch. Folosind tăietor cu diametrul de 3 inci, tăiați 3 runde. Adunați aluatul și reroll-ul după cum este necesar pentru a face încă 3 runde de 3 inci. Aranjați rundele pe foaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Se unge cu 2 linguri smântână; se presară cu 1 lingură zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ZahărZahăr
6
Coaceți biscuiții până când aurul palid și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 20 de minute. Se răcește 15 minute. (Se poate face cu 2 ore înainte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Combinați fructele de pădure, 1/2 cană de zahăr, menta și coaja de portocală într-un castron mediu; se amestecă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Fructe De PadureFructe De Padure
ZahărZahăr
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea cel puțin 30 de minute și până la 2 ore, amestecând ocazional.
3
Combinați smântâna, vanilia și restul de 3 linguri de zahăr într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Bateți până se formează vârfuri moi.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Tăiați biscuiții orizontal în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
6
Așezați 1 fund de biscuiți în fiecare din cele 6 boluri. Completați fiecare cu fructe de pădure, apoi frișcă îndulcită și blat de biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă îndulcităFrișcă îndulcită
Fructe De PadureFructe De Padure
BiscuițiBiscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista