Shortcakes de căpșuni cu mentă și frișcă
Această rețetă face 6 porții cu 483 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, praf de copt, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Shortcakes de căpșuni Matcha cu frișcă de var, Shortcakes cu miere și căpșuni cu frișcă îndulcită cu miere, și Shortcakes cu Bacon cu frisca cu unt de arahide.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F. F. tapetați foaia de copt cu hârtie pergament. Se amestecă făina, 4 linguri de zahăr, praful de copt și sarea în procesor 5 secunde.
Adăugați unt. Folosind porniri / opriri, procesați până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Adăugați 1 cană smântână și coaja de portocală. Procesați doar până se formează aglomerări umede. Adunați aluatul în bilă; frământați ușor 5 ture.
Întindeți aluatul pe suprafața făinoasă până la o grosime rotundă de 3/4 inch. Folosind tăietor cu diametrul de 3 inci, tăiați 3 runde. Adunați aluatul și reroll-ul după cum este necesar pentru a face încă 3 runde de 3 inci. Aranjați rundele pe foaia pregătită.
Se unge cu 2 linguri smântână; se presară cu 1 lingură zahăr.
Coaceți biscuiții până când aurul palid și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 20 de minute. Se răcește 15 minute. (Se poate face cu 2 ore înainte.)
Combinați fructele de pădure, 1/2 cană de zahăr, menta și coaja de portocală într-un castron mediu; se amestecă pentru a se amesteca.
Lăsați să stea cel puțin 30 de minute și până la 2 ore, amestecând ocazional.
Combinați smântâna, vanilia și restul de 3 linguri de zahăr într-un castron mare.
Bateți până se formează vârfuri moi.
Tăiați biscuiții orizontal în jumătate.
Așezați 1 fund de biscuiți în fiecare din cele 6 boluri. Completați fiecare cu fructe de pădure, apoi frișcă îndulcită și blat de biscuiți.