Shanghai Rose este un fără gluten și vegan garnitură. O porție conține 539 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 6,76 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, elixir de trandafiri, gheață și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Taitei Shanghai, Pui Shanghai, și Lumpiang Shanghai pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într—un robot de bucătărie, procesați rozmarinul și zahărul până se combină complet, aproximativ 1 minut-vor fi bucăți vizibile de rozmarin. Faceți înainte: cristalele de rozmarin pot fi preparate în avans și depozitate, într-un recipient etanș la temperatura camerei, până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
1
Într-o cratiță mică, aduceți siropul de trandafiri și apa distilată sau de la robinet la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la moderat și fierbeți, neacoperit, până când se reduce la jumătate, 12 până la 15 minute. Faceți înainte: Rose elixir poate fi preparat în avans și refrigerat până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
1
Turnați sucul de lămâie pe o farfurie mică și întindeți cristalele de rozmarin pe o a doua farfurie mică. Înmuiați marginea unui pahar de 12 uncii în sucul de lămâie, apoi înmuiați-l în cristalele de rozmarin pentru a acoperi ușor. Repetați cu un al doilea pahar de 12 uncii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Rozmarin
Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Se toarnă câte 1 uncie de Elixir de trandafir, suc de yuzu și sirop simplu în fiecare pahar pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop Simplu
Yuzu Juice
3
Adăugați gheață și suficientă apă sodă pentru a umple fiecare pahar.