Shanghai Rose
Shanghai Rose este un fără gluten și vegan garnitură. O porție conține 539 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 6,76 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, elixir de trandafiri, gheață și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Taitei Shanghai, Pui Shanghai, și Lumpiang Shanghai pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într—un robot de bucătărie, procesați rozmarinul și zahărul până se combină complet, aproximativ 1 minut-vor fi bucăți vizibile de rozmarin. Faceți înainte: cristalele de rozmarin pot fi preparate în avans și depozitate, într-un recipient etanș la temperatura camerei, până la 2 săptămâni.
Într-o cratiță mică, aduceți siropul de trandafiri și apa distilată sau de la robinet la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la moderat și fierbeți, neacoperit, până când se reduce la jumătate, 12 până la 15 minute. Faceți înainte: Rose elixir poate fi preparat în avans și refrigerat până la 2 săptămâni.
Turnați sucul de lămâie pe o farfurie mică și întindeți cristalele de rozmarin pe o a doua farfurie mică. Înmuiați marginea unui pahar de 12 uncii în sucul de lămâie, apoi înmuiați-l în cristalele de rozmarin pentru a acoperi ușor. Repetați cu un al doilea pahar de 12 uncii.
Se toarnă câte 1 uncie de Elixir de trandafir, suc de yuzu și sirop simplu în fiecare pahar pregătit.
Adăugați gheață și suficientă apă sodă pentru a umple fiecare pahar.
Garnisiți băuturile cu crenguțe de rozmarin.