Shallot Tatin

Shallot Tatin
Shallot Tatin necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această garnitură are 899 calorii, 12g de proteine, și 58G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,06 USD pe porție. 163 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită șalotă, zahăr demerara, oțet balsamic și frunze de cimbru. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 58%. Rețete similare sunt Shallot tarte tatin cu brânză de capră, Șalotă și salvie-curcan prăjit cu sos de șalotă, și Tarte Tatin-tartelete Tatin-Tarte Tatin la ratatouille.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se toarnă apă clocotită peste șalotă și se lasă până când apa se răcește. (Acest lucru face mai ușor să alunecați pielea.) Curățați și înjumătățiți șalotele, apoi lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Puneți zahărul într-o tigaie rezistentă la cuptor de 23 cm și încălziți până se dizolvă și aveți un caramel lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați untul, cimbru și un strop de oțet balsamic sau piper negru crăpat aveți grijă, deoarece va scuipa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru CrăpateBoabe De Piper Negru Crăpate
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Scoateți tigaia de pe foc și puneți toate șalotele în tigaie, tăiate în jos. Pe o suprafață ușor făinată, întindeți patiseria și tăiați o rundă cu 2 cm mai mare decât tigaia. Drapează patiseria peste șalotă și bagă marginile, astfel încât să îmbrățișeze șalota.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Introduceți tigaia în cuptor și gătiți timp de 25-30 de minute până când patiseria este umflată și aurie. Se lasă să se odihnească 1 min, apoi se inversează tarta pe o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se servește cu o salată puternică de rachetă și brânză de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista