Sfeclă Roșie
Gustul de sfeclă roșie este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 12 porții. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 26 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. 208 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de bucătărie hrănit. Un amestec de sfeclă, măr, ienibahar măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Gust Picant De Sfeclă Roșie, Burgeri de curcan cu gust de sfeclă roșie, și Burgeri De Vită Și Chorizo Cu Gust De Sfeclă Roșie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Tăiați grosolan sfecla, mărul și rădăcina de hrean într-un robot de bucătărie.
Lăsați-l să se odihnească aproximativ 20 de minute înainte de a deschide capacul.
Sărarea sfeclei și a merelor.
Transferați conținutul robotului de bucătărie într-un castron mare, apoi amestecați sarea, condimentul și cuișoarele.
Lăsați gustul să se odihnească aproximativ 10 minute sau până când sfecla și merele încep să-și elibereze lichidul.
Transferați gustul într-un borcan de dimensiunea unui litru. Pe măsură ce lingurați legumele în borcan, împachetați-le ferm cu o lingură de lemn, astfel încât să-și elibereze lichidul și să nu rămână bule de aer.
Așezați o greutate de sticlă peste legume, asigurându-vă că saramura scufundă complet legumele și greutatea.
Sigilați borcanul și lăsați legumele să fermenteze la temperatura camerei departe de lumina directă și încălziți cel puțin 14 zile și până la 6 săptămâni.
Transferați la frigider și bucurați-vă în termen de 1 an.