Sfeclă Roșie

Sfeclă Roșie
Gustul de sfeclă roșie este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 12 porții. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 26 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. 208 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de bucătărie hrănit. Un amestec de sfeclă, măr, ienibahar măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Gust Picant De Sfeclă Roșie, Burgeri de curcan cu gust de sfeclă roșie, și Burgeri De Vită Și Chorizo Cu Gust De Sfeclă Roșie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pregătirea gustului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
2
Tăiați grosolan sfecla, mărul și rădăcina de hrean într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rădăcină De HreanRădăcină De Hrean
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Lăsați-l să se odihnească aproximativ 20 de minute înainte de a deschide capacul.
4
Sărarea sfeclei și a merelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
5
Transferați conținutul robotului de bucătărie într-un castron mare, apoi amestecați sarea, condimentul și cuișoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Lăsați gustul să se odihnească aproximativ 10 minute sau până când sfecla și merele încep să-și elibereze lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
7
Fermentarea sfeclei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
8
Transferați gustul într-un borcan de dimensiunea unui litru. Pe măsură ce lingurați legumele în borcan, împachetați-le ferm cu o lingură de lemn, astfel încât să-și elibereze lichidul și să nu rămână bule de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
9
Așezați o greutate de sticlă peste legume, asigurându-vă că saramura scufundă complet legumele și greutatea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
10
Sigilați borcanul și lăsați legumele să fermenteze la temperatura camerei departe de lumina directă și încălziți cel puțin 14 zile și până la 6 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
11
Transferați la frigider și bucurați-vă în termen de 1 an.
DificultateNormal
Gata În5 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista