Sfeclă Glazurată De Hrean De Arțar
Sfecla glazurată cu hrean de arțar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 228 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Un amestec de sfeclă, sirop de arțar, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Sfeclă de hrean de arțar pentru doi, Sfeclă De Hrean De Arțar, și Sfeclă Glazurată De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Înfășurați sfecla în folie și prăjiți până se înmoaie, aproximativ 1 oră. Când este suficient de rece pentru a manipula, curățați sfecla și tăiați-o în optimi, apoi transferați-o într-un castron.
Topiți untul cu hrean, sirop, oțet, sare și piper într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat. Se amestecă sfecla și se fierbe, amestecând ocazional, până când lichidul din tigaie se reduce la aproximativ 1/4 cană și sfecla este acoperită, 4 până la 5 minute.