Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Sfecla de hrean ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 47 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 141 calorii. Un amestec de unt, sfeclă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 12%. Rețete similare sunt Sfecla Cu Hrean, Sfeclă De Hrean De Arțar, și Hrean și sfeclă de Paște.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Scurgeți sfecla într-o strecurătoare peste un bol, rezervând suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Combinați sucul de sfeclă, zahărul și ingredientele rămase într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe până se îngroașă (aproximativ 2 minute). Se amestecă sfecla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Așezați amestecul de sfeclă într-un vas de copt de 1 litru. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman