Semilune de pui la grătar
Semilunele de pui la grătar ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 171 de calorii, 7 g de proteine și 9 g de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos de grătar, brânză cheddar, rulouri de semilună și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este pe placul a 94 de bucătari și bucătari. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 22%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Semilune de pui la grătar, Semilune de pui la grătar ușor și Semilune de pui trase.
Instrucțiuni
Separați aluatul în 8 triunghiuri.
Într-un castron, amestecați puiul și sosul de grătar. Pune amestecul de pui pe capătul scurt al fiecărui triunghi; stropiți fiecare cu 1 linguriță de brânză.
Rulați lejer conform instrucțiunilor de pe cutie.
Puneți pe o foaie de biscuiți neunsă.
Se unge cu ou; se presară cu brânză rămasă.
Coaceți la 375 de grade F 12 până la 15 minute.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Cuvee Cava de 40 de ani de la Juve & Camps Reserva de la Familia cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Juve & Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava]()
Juve & Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava
De culoare auriu pal, acest Cava are arome de piersici albe coapte, bagheta prajita cu note de citrice lamaie si caise. Gustul este bogat și larg, cu arome de măr verde, ceai verde iasomie și migdale prăjite. Acest cava brut nature este extrem de versatil, deoarece nu se adaugă doze, astfel încât aciditatea și bulele vă curăță palatul după fiecare mușcătură. Mâncăruri recomandate: creveți cu usturoi, biban de mare marinați cu miso, ton încrustat cu susan, pui tikka masala și jamon iberic.