Selkirk Bannock

Selkirk Bannock
Selkirk Bannock ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 570 calorii, 10g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 71 de cenți pe porție. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Această rețetă este plăcută de 27 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Un amestec de zahăr brun, jumătate de unt, făină tare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Buttermilk Bannock, și Bannock (Pâine Scottish Skillet).

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați drojdia și zahărul tos cu 250 ml apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr CasterZahăr Caster
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați-l să stea 10 minute până când amestecul devine spumos. Se amestecă făina și 125g de unt și se amestecă pentru a forma un aluat neted și moale. Frământați 5 minute, apoi puneți amestecul înapoi în vas. Acoperiți cu folie alimentară unsă și lăsați amestecul să crească, într-un loc cald, până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Bateți înapoi aluatul frământându-l ușor timp de 1 min, apoi adăugați sultanele și zahărul brun, frământându-le bine. Ungeți o formă rotundă adâncă de 23 cm cu restul de unt. Formați aluatul într-o rundă și puneți-l în formă. Lăsați aluatul să crească timp de 30 de minute sau până când și-a dublat dimensiunea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Stafide AuriiStafide Aurii
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
4
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Ungeți Bannock - ul cu puțin lapte pentru a glazura, apoi coaceți timp de 45-50 de minute până când a crescut și s-a rumenit. Pâinea ar trebui să sune goală atunci când este scoasă din tablă și baza este bătută. Dacă pâinea se colorează prea repede, dar nu este destul de gătită, o puteți acoperi cu folie și verificați după încă 5 minute. Se răcește în staniu timp de 10 minute, apoi se scoate din staniu și se termină răcirea pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista