Selkirk Bannock ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 570 calorii, 10g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 71 de cenți pe porție. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Această rețetă este plăcută de 27 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Un amestec de zahăr brun, jumătate de unt, făină tare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Buttermilk Bannock, și Bannock (Pâine Scottish Skillet).
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați drojdia și zahărul tos cu 250 ml apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Caster
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați-l să stea 10 minute până când amestecul devine spumos. Se amestecă făina și 125g de unt și se amestecă pentru a forma un aluat neted și moale. Frământați 5 minute, apoi puneți amestecul înapoi în vas. Acoperiți cu folie alimentară unsă și lăsați amestecul să crească, într-un loc cald, până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Bateți înapoi aluatul frământându-l ușor timp de 1 min, apoi adăugați sultanele și zahărul brun, frământându-le bine. Ungeți o formă rotundă adâncă de 23 cm cu restul de unt. Formați aluatul într-o rundă și puneți-l în formă. Lăsați aluatul să crească timp de 30 de minute sau până când și-a dublat dimensiunea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Stafide Aurii
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală
4
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Ungeți Bannock - ul cu puțin lapte pentru a glazura, apoi coaceți timp de 45-50 de minute până când a crescut și s-a rumenit. Pâinea ar trebui să sune goală atunci când este scoasă din tablă și baza este bătută. Dacă pâinea se colorează prea repede, dar nu este destul de gătită, o puteți acoperi cu folie și verificați după încă 5 minute. Se răcește în staniu timp de 10 minute, apoi se scoate din staniu și se termină răcirea pe un suport de sârmă.