Sear - halibut prăjit cu Salsa portocalie de sânge

Sear - halibut prăjit cu Salsa portocalie de sânge
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Halibut prăjit cu sânge portocaliu Salsan. Această rețetă servește 4. Pentru $6.11 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 308 calorii, 32g de proteine, și 16g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 87 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de fileuri de halibut, coriandru, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este grozav. Încercați Sear - halibut prăjit cu Salsa portocalie de sânge, Sear rapid-Halibut prăjit cu roșii și capere, și Halibut prăjit cu Salsa portocalie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un suport în centrul cuptorului și încălziți cuptorul la 218°. Faceți salsa
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-o cratiță mică, fierbeți sucul de portocale la foc mediu până se reduce la 1/4 cană, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Lasă să se răcească.
4
Într-un castron mediu, combinați sucul de portocale redus, segmentele de portocale de sânge, ceapa, coriandrul, uleiul de măsline și coaja de portocală. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Gatiti halibutul
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
6
Într-un castron mic, amestecați coaja de portocală, cimbru, 1-1/2 lingurițe. sare și 1/2 linguriță. pepper. Frecați amestecul peste fileurile de halibut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
7
Încălziți uleiul într-o tigaie rezistentă la cuptor de 12 inci la foc mediu-mare. Când uleiul strălucește fierbinte, aranjați fileurile în tigaie. Căutați aproximativ 2 minute fără să vă mișcați; apoi folosiți o spatulă metalică subțire pentru a ridicao bucată de pește și verificați culoarea. Când fileurile sunt rumenite frumos, răsturnați-le și puneți tigaia în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Prăjiți până când halibutul este doar gătit, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
9
Scoateți tigaia din cuptor și transferați halibutul pe farfurii de servire. Puneți o parte din salsa peste fiecare file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Sugestii De Servire
11
Se servește cu o salată laterală deunt
12
Salată verde cu semințe de Mac și sos de tarhon Crme Frache.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
1
Calorii
1
380, grăsime
2
18, Calorii Grase
1
160, Grăsimi Saturate
2
5, proteine
3
37, Grăsimi Mononesaturate
4
11, carbohidrați
5
510, colesterol
6
55, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
18, Grăsimi Polinesaturate
2
5, sodiu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate62
Revista