Se topește în gură fleică

Se topește în gură fleică
Melt in Your Mouth Meatloaf ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 413 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, muștar măcinat, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 41%. Încercați Se topește în gură fleică, Cârnați topiți în gură, și Friptură de oală topită în gură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ouăle, laptele, firimiturile de pâine, ceapa, sarea, salvia și ciupercile într-un castron mare. Zdrobiți carnea de vită măcinată peste amestec și amestecați bine pentru a combina. Formați într-o pâine rotundă; așezați într-un aragaz lent de 5 litri. Acoperiți și gătiți la foc mic până când un termometru pentru carne citește 160 de grade F (71 de grade C), 5 până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
OuăOuă
CarneCarne
LapteLapte
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
2
Bateți ketchup-ul, zahărul brun, muștarul și sosul Worcestershire într-un castron mic; sos de lingură peste pâine de carne. Reveniți la aragazul lent și gătiți la foc mic până se încălzește, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Zahăr BrunZahăr Brun
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
MuștarMuștar
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BatetiBateti
BolBol
3
Lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista