Melt in Your Mouth Meatloaf ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 413 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, muștar măcinat, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 41%. Încercați Se topește în gură fleică, Cârnați topiți în gură, și Friptură de oală topită în gură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați ouăle, laptele, firimiturile de pâine, ceapa, sarea, salvia și ciupercile într-un castron mare. Zdrobiți carnea de vită măcinată peste amestec și amestecați bine pentru a combina. Formați într-o pâine rotundă; așezați într-un aragaz lent de 5 litri. Acoperiți și gătiți la foc mic până când un termometru pentru carne citește 160 de grade F (71 de grade C), 5 până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Carne De Vită Măcinată
Ciuperci
Ceapă
Ouă
Carne
Lapte
1/2 Crenguță Rozmarin
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Aragaz Lent
Bol
2
Bateți ketchup-ul, zahărul brun, muștarul și sosul Worcestershire într-un castron mic; sos de lingură peste pâine de carne. Reveniți la aragazul lent și gătiți la foc mic până se încălzește, aproximativ 15 minute.