Se prăjește carne de vită Teriyaki
Teriyaki Beef Stir-Fry este un fel principal care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41 g de proteine, 33 g de grăsimi și un total de 667 de calorii. Pentru 2,28 USD per porție, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați ardei gras, friptură rotundă de vită, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l pregăti astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat japonez. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 67%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum carnea de vită Teriyaki Stir Fry, Teriyaki Beef Fry și Teriyaki Beef Fry.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb, sosul teriyaki și 2 linguri de ulei până se omogenizează.
Turnați jumătate într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carne de vită. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru 30 de minute. Acoperiți și puneți la frigider marinada rămasă.
Într-o tigaie mare antiaderență sau wok, prăjiți ardeiul verde și ceapa în uleiul rămas timp de 2-3 minute.
Scoateți și păstrați la cald.
Scurgeți carnea de vită; adăugați în tigaie.
Adăugați marinada rămasă; se prăjește 2-3 minute sau până când carnea nu mai este roz. Întoarceți legumele în tigaie; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Serviți cu orez dacă doriți.