Scratch Boston Plăcintă Cu Cremă
Scratch Boston Cream Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 428 calorii, 10g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână praf de copt, unt, sirop de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 33 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Boston Cream Pie Parfaits de la zero, Plăcintă De Mătase Franceză De Casă (De La Zero), și Vafe Boston Cream Pie cu cremă de patiserie fără lactate și sos de ciocolată de casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți partea inferioară a unei tigaie rotunde cu arc de 9 inci și linia inferioară cu o rundă de pergament. Lăsați părțile laterale ungreased.In vasul unui mixer stand, bate ouale timp de 3 minute. Adăugați treptat zahărul și bateți timp de 10 minute mai mult. Între timp, cernem împreună făina și praful de copt și lăsăm deoparte.
Combinați untul, laptele și sarea într-o cană mare de măsurare sau o cratiță de sticlă și încălziți doar până când amestecul fierbe și untul se topește
Se adaugă extractul de vanilie și se lasă deoparte.Cu mixerul la viteză mică sau manual, amestecați amestecul de făină în amestecul de ou bătut.
Scoateți 2 căni din acest amestec și puneți-l într-un vas de amestecare mai mic, apoi amestecați amestecul de lapte fierbinte.
Adăugați totul înapoi în vasul principal de amestecare și bateți la scăzut sau mediu scăzut până se omogenizează.
Se toarnă aluatul în tigaie, se pune tigaia pe o foaie de copt și se coace aproximativ 45 de minute sau până când tortul revine la atingere. Rulați un cuțit în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi și lăsați să se răcească aproximativ o jumătate de oră în tigaie.
Îndepărtați părțile laterale ale formei arcului și lăsați să se răcească complet. Împărțiți tortul orizontal și umpleți cu cremă de patiserie.
Așezați laptele și jumătate din zahăr într-o cratiță medie și aduceți la fierbere ușoară.În timp ce așteptați ca amestecul de lapte să se încălzească, bateți zahărul rămas în gălbenușurile de ou până când este gros și palid.
Combinați făina și amidonul de porumb într-o cană sau castron mic, apoi bateți amestecul de făină/amidon în amestecul de ou/zahăr.Când laptele ajunge la fierbere, amestecați o ceașcă de lapte fierbinte în amestecul de ouă pentru a se tempera și subțire, apoi turnați totul în cratiță, amestecând constant. Crema de patiserie se va îngroșa aproape imediat. Continuați să gătiți și amestecați până când 1 sau 2 bule mari sparg suprafața (acest lucru ar putea dura un minut sau două, dar ajută la distrugerea enzimelor care provoacă subțierea).
Se ia de pe foc și se amestecă untul și vanilia.
Transferați crema de patiserie într-un recipient curat. Apăsați o bucată de pergament la suprafață și lăsați să se răcească la temperatura camerei.Pentru glazură combinați 1/3 cană de smântână grea și 1 lingură de sirop de porumb într-o cană de măsurare din sticlă de 2 căni.
Se încălzește în cuptorul cu microunde timp de aproximativ 30 de secunde sau până când crema este foarte fierbinte, apoi se agită în 4 oz de ciocolată semidulce tocată. Se amestecă până se omogenizează și devine cremoasă. În acest moment va fi un fel de subțire, așa că lăsați-l să se răcească până la o consistență puțin mai groasă și lingurați peste tort.