Scratch Boston Plăcintă Cu Cremă

Scratch Boston Plăcintă Cu Cremă
Scratch Boston Cream Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 428 calorii, 10g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână praf de copt, unt, sirop de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 33 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Boston Cream Pie Parfaits de la zero, Plăcintă De Mătase Franceză De Casă (De La Zero), și Vafe Boston Cream Pie cu cremă de patiserie fără lactate și sos de ciocolată de casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți partea inferioară a unei tigaie rotunde cu arc de 9 inci și linia inferioară cu o rundă de pergament. Lăsați părțile laterale ungreased.In vasul unui mixer stand, bate ouale timp de 3 minute. Adăugați treptat zahărul și bateți timp de 10 minute mai mult. Între timp, cernem împreună făina și praful de copt și lăsăm deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Combinați untul, laptele și sarea într-o cană mare de măsurare sau o cratiță de sticlă și încălziți doar până când amestecul fierbe și untul se topește
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Se adaugă extractul de vanilie și se lasă deoparte.Cu mixerul la viteză mică sau manual, amestecați amestecul de făină în amestecul de ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Scoateți 2 căni din acest amestec și puneți-l într-un vas de amestecare mai mic, apoi amestecați amestecul de lapte fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
5
Adăugați totul înapoi în vasul principal de amestecare și bateți la scăzut sau mediu scăzut până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
6
Se toarnă aluatul în tigaie, se pune tigaia pe o foaie de copt și se coace aproximativ 45 de minute sau până când tortul revine la atingere. Rulați un cuțit în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi și lăsați să se răcească aproximativ o jumătate de oră în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Îndepărtați părțile laterale ale formei arcului și lăsați să se răcească complet. Împărțiți tortul orizontal și umpleți cu cremă de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
1
Așezați laptele și jumătate din zahăr într-o cratiță medie și aduceți la fierbere ușoară.În timp ce așteptați ca amestecul de lapte să se încălzească, bateți zahărul rămas în gălbenușurile de ou până când este gros și palid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Combinați făina și amidonul de porumb într-o cană sau castron mic, apoi bateți amestecul de făină/amidon în amestecul de ou/zahăr.Când laptele ajunge la fierbere, amestecați o ceașcă de lapte fierbinte în amestecul de ouă pentru a se tempera și subțire, apoi turnați totul în cratiță, amestecând constant. Crema de patiserie se va îngroșa aproape imediat. Continuați să gătiți și amestecați până când 1 sau 2 bule mari sparg suprafața (acest lucru ar putea dura un minut sau două, dar ajută la distrugerea enzimelor care provoacă subțierea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
AmidonAmidon
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Se ia de pe foc și se amestecă untul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Transferați crema de patiserie într-un recipient curat. Apăsați o bucată de pergament la suprafață și lăsați să se răcească la temperatura camerei.Pentru glazură combinați 1/3 cană de smântână grea și 1 lingură de sirop de porumb într-o cană de măsurare din sticlă de 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
5
Se încălzește în cuptorul cu microunde timp de aproximativ 30 de secunde sau până când crema este foarte fierbinte, apoi se agită în 4 oz de ciocolată semidulce tocată. Se amestecă până se omogenizează și devine cremoasă. În acest moment va fi un fel de subțire, așa că lăsați-l să se răcească până la o consistență puțin mai groasă și lingurați peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
DificultateGreu
Gata În33 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista